• PRIVACYBELEID

  • Laatst bijgewerkt: February 8, 2021

    Dit privacybeleid beschrijft hoe Mobio Interactive Pte Ltd. ("MI", "wij", "ons" of "onze") persoonlijk identificeerbare gebruikersinformatie ("persoonlijke gegevens") en niet-persoonlijk identificeerbare gebruikersinformatie kan verzamelen en gebruiken ( "Anonieme gegevens") wanneer u onze websites bezoekt, die zich bevinden op www.mobiointeractive.com (de "Site"), of u downloadt en communiceert met MI iOS- of Android-applicaties, "Wildflowers Mindfulness, Am, Actify Mindfulness, AmDTx" (de "Apps"). Lees dit beleid zorgvuldig voordat u de Site bezoekt en gebruikt of de Apps downloadt en gebruikt.

     

    Gegevens die door MI worden verzameld, worden niet gedeeld of verwerkt om een ​​andere reden dan beschreven in dit beleid. Mocht het doel van de gegevensverzameling veranderen, dan zal MI alle gebruikers per e-mail op de hoogte brengen van Am Mindfulness en opnieuw toestemming verkrijgen voor wijziging van de gegevensverzameling.

     

    Dit privacybeleid is niet van toepassing op websites van derden die mogelijk zijn gekoppeld aan AmDTx of andere MI-producten en -diensten. Raadpleeg in alle gevallen het privacybeleid van de derde partij.


    Wat we verzamelen

     

    Anonieme gegevens

     

    Anonieme gegevens verwijzen naar gegevens die op zichzelf niet de identificatie van een specifiek individu mogelijk maken. We verzamelen dergelijke informatie alleen voor zover dit nodig of gepast is om het doel van uw interactie met de Apps of de Site te vervullen. We kunnen de volgende soorten anonieme gegevens verzamelen wanneer u de apps of de site gebruikt.

    • Meetgegevens geproduceerd door de Apps. We kunnen de Apps-versie, het hardwaremodel van het apparaat, de versie van het besturingssysteem van het apparaat, de taal- en regio-instellingen, de tijdstempel, zelfbeoordelingen van stemming en stress, de meetmodus (vinger/gezicht), de hartslag en golfvormen met betrekking tot uw hart verzamelen. signaal verkregen uit de verwerking van de camera-invoer.
    • Geolocatie informatie. We kunnen de geolocatie (bijv. GPS) van uw mobiele apparaat op het moment van een opgeslagen meting alleen met uw toestemming verzamelen. We openen of volgen uw geolocatie-informatie niet op de achtergrond.
    • Crashrapporten voor apps. Wanneer de Apps crashen, kunnen we informatie verzamelen met betrekking tot de crash, waaronder de apparaatstatus, het hardwaremodel van het apparaat, de OS-versie van het apparaat en softwareprocessen die de crash hebben veroorzaakt. Deze informatie wordt verzameld met Firebase en Unity Analytics. U kunt het privacybeleid van Firebase en het privacybeleid van Unity bekijken.
    • Apps-gebruik en interacties. We kunnen statistieken verzamelen over het gedrag van gebruikers van de Apps om te begrijpen hoe ze omgaan met de Apps en voor foutrapportage. We kunnen bijvoorbeeld controleren in welk deel van de Apps en de bijbehorende functies u geïnteresseerd bent en in uw gebruikspatronen.
    • Websitegebruik en interacties. Onze website maakt gebruik van Google Analytics om te helpen begrijpen hoe bezoekers omgaan met onze website, zodat de site kan worden verbeterd. U kunt het beveiligings- en privacybeleid van Google voor Google Analytics lezen. U kunt ervoor kiezen om uw gegevens niet door Google Analytics te laten gebruiken door hun opt-out browser-add-on te downloaden. Door de site te bezoeken of te gebruiken, gaat u akkoord met de voorwaarden van dit privacybeleid.
     

    Persoonlijke gegevens

     

    Persoonsgegevens zijn gegevens die kunnen worden gebruikt om u te identificeren of contact met u op te nemen. MI hecht veel waarde aan het beschermen van de privacy van zijn gebruikersgemeenschap.

     

    De apps hebben toegang tot de camera op uw apparaat nodig om uw hartslag te meten. Beelden uit de camerafeed worden lokaal op uw apparaat verwerkt en direct daarna gewist. We verzamelen geen afbeeldingen die zijn verkregen uit de camerafeed.

     

    We hebben registratie nodig om toegang te krijgen tot MI-apps, zodat u toegang hebt tot de apps en deze kunt gebruiken door persoonlijke gegevens te verstrekken. Afhankelijk van uw gebruik van de Services, kan dat het volgende omvatten:

    • Informatie die u verstrekt door formulieren in te vullen op MI Apps of Site - uw naam, e-mailadres, leeftijd, geslacht, login en wachtwoordgegevens. We kunnen om deze informatie vragen als u zich registreert als gebruiker van de Services, zich abonneert op onze nieuwsbrieven of als u contact met ons opneemt;
    • Informatie over uw activiteit op en interactie met MI Apps of Site (zoals uw IP-adres, het type apparaat of browser dat u gebruikt en uw acties op de Apps);
    • Informatie over de manieren waarop mensen onze apps of site bezoeken en ermee omgaan, in de vorm van verkeersanalyses. Communicatie die u ons stuurt (bijvoorbeeld wanneer u om ondersteuning vraagt, ons vragen of opmerkingen stuurt of een probleem meldt);
    • Informatie die u op of aan MI indient in de vorm van opmerkingen, bijdragen aan discussies of berichten aan andere gebruikers; en
    • Het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Google-account, als u ervoor kiest om u aan te melden met uw Google-inloggegevens. MI zal ook toestemming vragen om toegang te krijgen tot uw naam, profielfoto en vriendenlijst (deze toestemmingen vallen onder het privacybeleid van Google en kunnen worden beheerd via uw Google-privacyinstellingen). We plaatsen nooit iets op uw Facebook-, Twitter- of andere accounts van derden zonder uw toestemming.

    Hoe we uw gegevens gebruiken

     

    Anonieme gegevens

     

    De anonieme gegevens die u verstrekt, stellen ons in staat analyses uit te voeren en de voor u relevante statistieken te genereren. We gebruiken de anonieme gegevens om onze gebruikers beter te begrijpen en om de inhoud en functionaliteit van de apps te verbeteren. Door bijvoorbeeld de golfvormen met betrekking tot het hartsignaal te verzamelen, kunnen we onderzoek en ontwikkeling uitvoeren, de apps verbeteren en nieuwe functies of diensten ontwikkelen. Als we met uw toestemming informatie over uw GPS-locatie verzamelen, zullen we dergelijke informatie niet delen zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

     

    We kunnen onderzoek doen naar de demografie, interesses en gedrag van onze eindgebruikers op basis van de anonieme gegevens. Dit onderzoek kan op geaggregeerde basis worden samengesteld en geanalyseerd. MI kan deze "geaggregeerde" gegevens die zijn samengesteld uit de informatie die het van gebruikers verzamelt, delen met zijn gelieerde ondernemingen, agenten en zakenpartners. Deze geaggregeerde gegevens identificeren u niet persoonlijk. We kunnen ook geaggregeerde gegevens vrijgeven om onze diensten te beschrijven aan huidige en toekomstige zakenpartners, en aan andere derde partijen voor andere wettige doeleinden.

     

    Persoonlijke gegevens

     

    Als u per e-mail contact met ons opneemt, kunnen we het door u opgegeven e-mailadres gebruiken om uw vraag te beantwoorden of uw probleem op te lossen. MI kan dat e-mailadres ook gebruiken om u te informeren over nieuwe functies, om uw feedback te vragen of om u op de hoogte te houden van MI en onze producten. U kunt zich altijd afmelden voor e-mailmarketing door op de link "Afmelden" te klikken die aan het einde van een promotionele e-mail van ons is toegevoegd.

     

    MI beschouwt persoonlijke gegevens als vertrouwelijk en maakt dergelijke informatie niet openbaar zonder de uitdrukkelijke geïnformeerde toestemming van de gebruiker. De toestemming van de gebruiker wordt verkregen door een uitdrukkelijke handeling van de gebruiker, zoals het aanklikken van een selectievakje, het verstrekken van een elektronische handtekening of een andere in wezen vergelijkbare methode, na duidelijke en opvallende openbaarmaking direct boven het selectievakje of de elektronische handtekening die aangeeft dat de gebruiker in te stemmen met de openbaarmaking van zijn of haar informatie door MI. Een vooraf aangevinkt vakje wordt niet als bewijs van toestemming beschouwd. MI zal geen persoonlijke gegevens vrijgeven aan een persoon of organisatie die niet specifiek is geautoriseerd door de individuele gebruiker, tenzij een dergelijke openbaarmaking vereist is op grond van een wettig verzoek van een federale, staats-, lokale of buitenlandse wet en civiele handhavingsinstanties. Als MI naar aanleiding van een dergelijk verzoek Persoonsgegevens bekendmaakt, stelt zij gebruikers hiervan op de hoogte. We zullen aan niemand persoonlijke gegevens verhuren of verkopen.

     

    Mogelijk moeten we externe serviceproviders (“Contractanten”) inhuren om ons te helpen bij het leveren en onderhouden van onze diensten en activiteiten (zoals databasehostingbedrijven, e-mailserviceproviders en andere vergelijkbare serviceproviders). Deze contractanten hebben mogelijk beperkte toegang tot persoonlijke gegevens om namens ons diensten te verlenen of om te voldoen aan wettelijke vereisten, en zijn contractueel verplicht om alle persoonlijke gegevens die van ons zijn ontvangen te beschermen. Het verlenen van toegang aan contractanten tot persoonlijke gegevens wordt niet beschouwd als een openbaarmaking van dergelijke informatie onder dit privacybeleid. Door in te stemmen met dit privacybeleid, gaat u ermee akkoord dat deze contractanten toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens.

     

    Met de Apps kunt u inhoud delen met sociale netwerksites van derden (bijv. Facebook, Twitter) en apps (bijv. Apple Health, Google Fit). Als u ervoor kiest om dit te doen, worden uw interacties met deze derden beheerst door het privacybeleid van het bedrijf dat hen verstrekt, niet door het privacybeleid van MI. Persoonlijke gezondheidsinformatie verzameld en opgeslagen door MI, en vervolgens gedeeld door de gebruiker via de Apps, is mogelijk niet beschermd onder de Health Insurance Portability and Accountability Act (“HIPAA”), de Personal Information Protection and Electronic Documents Act (PIPEDA) of de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

     

    Gebruikers in de Europese Unie

     

    AmDTx voldoet aan de EU Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU AVG).

     

    De wetgeving inzake gegevensbescherming in Europa vereist een "wettelijke basis" voor het verzamelen en bewaren van persoonlijke informatie van burgers of inwoners van de Europese Economische Ruimte. Onze wettelijke grondslagen zijn onder meer:

    • Uitvoering van het contract dat we met u hebben: In bepaalde omstandigheden hebben we uw persoonsgegevens nodig om te voldoen aan onze contractuele verplichting om de Diensten te leveren.
    •  Gerechtvaardigde belangen: dit is een technische term in de wetgeving inzake gegevensbescherming, wat in wezen betekent dat we een goede en eerlijke reden hebben om uw gegevens te gebruiken en dat we dit doen op een manier die uw belangen en rechten niet schaadt. We hebben uw gegevens soms nodig om onze legitieme belangen na te streven op een manier die redelijkerwijs kan worden verwacht als onderdeel van het runnen van ons bedrijf en die geen materiële invloed heeft op uw rechten, vrijheid of belangen.

     

    We gebruiken identiteitsgegevens bijvoorbeeld om fraude en misbruik te voorkomen en om de Diensten veilig te houden. We kunnen u ook promotionele berichten sturen over onze Services, onder voorbehoud van uw recht om te controleren of we dit doen.

     

    We analyseren hoe gebruikers omgaan met onze app, zodat we beter kunnen begrijpen welke elementen van het ontwerp goed werken en welke minder goed werken. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de mobiele ervaring die we al onze gebruikers bieden, verbeteren en ontwikkelen.

     

    Voor inwoners van het VK die onafhankelijk advies willen over gegevensbescherming, privacy, problemen met het delen van gegevens en uw rechten, kunt u contact opnemen met:
    Bureau van de informatiecommissaris
    Wycliffe House, Water Lane Wilmslow Cheshire, SK9 5AF
    Telefoon: 0303 123 1113 (lokaal tarief) of 01625 545 745
    E-mail: casework@ico.org.uk

     

    Beveiligingsbeleid/-procedures en zorgstandaard

     

    De veiligheid van uw persoonsgegevens is voor ons van het grootste belang. We nemen alle maatregelen die redelijkerwijs nodig zijn om te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, gebruik, wijziging of vernietiging van persoonlijke en anonieme gegevens.

     

    Hoewel alle gegevens tijdens het transport en tijdens opslag worden versleuteld, is geen enkele transmissiemethode via internet of elektronische opslag volledig veilig, dus MI kan de absolute veiligheid ervan niet garanderen. Door de Site of de Apps te gebruiken, aanvaardt u dit risico.

     

    Uw accountgegevens worden beschermd door een wachtwoord, dat u zorgvuldig moet kiezen en veilig moet bewaren.

     

    Alle persoonlijke en anonieme gegevens worden opgeslagen op versleutelde servers die worden gehost door Amazon Web Services (AWS).

     

    Dataretentie

     

    Persoonlijke informatie wordt binnen de Am-app verzameld via formulieren en vervolgkeuzemenu's waarin individuen actief toestemming geven om hun persoonlijke informatie te delen. De informatie wordt onmiddellijk geanonimiseerd en veilig opgeslagen totdat het gebruikersaccount waaraan deze is gekoppeld, wordt verwijderd. Accounts kunnen worden verwijderd op schriftelijk verzoek aan mi@mobiointeractive.com. Accounts worden ook verwijderd na 2 jaar inactiviteit. Gegevens die zijn gekoppeld aan verwijderde alle gebruikersaccounts worden geanonimiseerd en voor onbepaalde tijd bewaard voor onderzoeks- en ontwikkelingsdoeleinden. Anonimisering is het proces van het verwijderen van persoonlijke identificatiegegevens, zowel direct als indirect, die ertoe kunnen leiden dat een persoon wordt geïdentificeerd.

     

    Als u via e-mail contact met ons heeft opgenomen, wordt uw e-mailadres gedurende een redelijke tijd daarna bewaard voor communicatiedoeleinden.

     

    Alle gegevens worden versleuteld opgeslagen.

     

    Gegevensoverdracht

     

    Hoewel MI een in Singapore gevestigd bedrijf is, wordt uw informatie verzameld en verwerkt in het land of de geografische regio waarin deze door de gebruiker is geregistreerd. Elk land heeft zijn eigen wetten die gegevensbescherming en de toegang van de overheid tot informatie regelen. Als u ervoor kiest om de Services te gebruiken, moet u akkoord gaan met onze Gebruiksvoorwaarden, die het contract tussen MI en zijn gebruikers uiteenzetten.

     

    Alle gegevens worden tijdens het transport versleuteld.

     

    Gegevenslek

     

    Na ontdekking van een datalek zullen alle betrokken gebruikers van MI-producten uiterlijk 72 uur na de ontdekking van de inbreuk op de hoogte worden gesteld. Incidenten zullen ook worden gemeld aan relevante belanghebbenden en aan de relevante autoriteiten.

     

    Jou rechten

     

    Gebruikers die in bepaalde landen wonen, waaronder de EU, krijgen bepaalde rechten met betrekking tot hun persoonlijke informatie. Behalve waar een uitzondering of vrijstelling van toepassing is, omvatten deze rechten de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren en te verzoeken om verwijdering. Hoewel deze rechten niet wereldwijd van toepassing zijn, kunnen alle MI-gebruikers hun persoonlijke gegevens beheren.

    • Afmelden: Als u zich wilt afmelden voor gegevensverwerkingsactiviteiten die worden uitgevoerd door MI of externe serviceproviders die door MI worden ingeschakeld, stuurt u ons een e-mail met uw verzoek op het e-mailadres dat wordt vermeld in het gedeelte Contact met ons opnemen van dit beleid. U kunt zich afmelden voor alle gegevensverwerkingsactiviteiten, met uitzondering van gegevensverwerking die het aanmaken van een account en het inloggen op uw gebruikersaccount ondersteunt, in het geval dat u een gebruikersaccount hebt aangemaakt voor een product of dienst van MI.
    • Gegevensminimalisatie: MI verzamelt, verwerkt en bewaart te allen tijde alleen de minimale hoeveelheid persoonlijke gegevens die nodig is om specifieke, individuele kenmerken van haar producten en diensten te leveren, zoals beschreven in dit beleid.
    • Recht op beperking: u kunt de verwerking van uw persoonlijke gegevens beperken door ons een e-mail te sturen op het adres vermeld in het gedeelte Contact opnemen van dit beleid met een uitleg voor de specifieke reden(en) waarom u de beperking wilt.
    • Recht van bezwaar: U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen de verwerking van alle of een deel van uw persoonsgegevens, of voor specifieke doeleinden van gegevensverwerking.
    • Intrekking van toestemming: U kunt op elk moment de toestemming voor het gebruik van hun persoonlijke gegevens door MI intrekken.
    • Geautomatiseerde verwerking: u hebt het recht om te verzoeken dat uw gegevens niet worden onderworpen aan een beslissing die uitsluitend is gebaseerd op geautomatiseerde verwerking, inclusief profilering, die juridische of andere significante gevolgen voor u heeft. Als u zich wilt afmelden voor geautomatiseerde verwerkingsactiviteiten die worden uitgevoerd door MI of externe serviceproviders die door MI worden ingeschakeld, stuurt u ons een e-mail met uw verzoek op het e-mailadres dat wordt vermeld in het gedeelte Contact opnemen van dit beleid.

     

    Om uw gegevensrechten af ​​te dwingen, de persoonlijke informatie die u ons heeft verstrekt te wijzigen of te verwijderen, kunt u contact met ons opnemen zoals hieronder beschreven (zie "Contact"). We kunnen bepaalde informatie bewaren zoals vereist door de wet of indien nodig voor onze legitieme zakelijke doeleinden.

     

    MI streeft ernaar om alle verzoeken om gebruiksrechten uit te oefenen zo snel mogelijk te beantwoorden, en niet meer binnen 2 maanden na ontvangst van het verzoek.

     

    Kinderen

     

    We verzamelen niet bewust persoonlijke gegevens van kinderen jonger dan 13 jaar, tenzij toestemming is gegeven of geautoriseerd door de ouder of wettelijke voogd. Als u jonger bent dan 13 jaar, dient u ons geen gegevens te verstrekken zonder toestemming van uw ouder of wettelijke voogd. Als u reden hebt om aan te nemen dat een kind jonger dan 13 jaar Persoonsgegevens aan ons heeft verstrekt zonder de toestemming van de ouder of wettelijke voogd, neem dan contact met ons op (mobio@mobiointeractive.com), en we zullen ons best doen om die informatie te verwijderen van onze databanken.

     

    Cookies

     

    Een cookie is een reeks informatie die een website opslaat op de computer van een bezoeker en die de browser van de bezoeker telkens weer teruggeeft aan de bezoeker. We kunnen cookies gebruiken om bezoekers te helpen identificeren en volgen, hun gebruik van de Site en hun toegangsvoorkeuren voor websites. Als u geen cookies op uw computers hebt geplaatst, moet u uw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd voordat de websites van MI worden gebruikt, met het nadeel dat bepaalde functies of de websites van MI mogelijk niet correct functioneren zonder cookies.

     

    Google Analytics cookies. Google Analytics gebruikt directe cookies om bezoekersinteracties bij te houden en informatie te verzamelen over hoe bezoekers de Site gebruiken. Google Analytics verzamelt informatie anoniem. Het rapporteert website trends zonder individuele bezoekers te identificeren. Vervolgens gebruiken we de informatie om rapporten samen te stellen en ons te helpen onze site te verbeteren. U kunt zich afmelden voor Google Analytics voor meer informatie over Google Analytics.

     

    Zakelijke overdrachten

     

    Alle gegevens die door gebruikers van de Apps worden gegenereerd of met de Apps worden aangemaakt, zijn eigendom van MI. Als MI, of vrijwel al haar activa, zouden worden verworven, of in het geval dat MI failliet gaat of failliet gaat, zou gebruikersinformatie een van de activa zijn die worden overgedragen of verworven door een derde partij. U erkent dat dergelijke overdrachten kunnen plaatsvinden en dat elke verwerver van MI uw persoonlijke gegevens en anonieme gegevens mag blijven gebruiken zoals uiteengezet in dit privacybeleid.

     

    Wijzigingen in het privacybeleid

     

    Hoewel de meeste wijzigingen waarschijnlijk van ondergeschikt belang zijn, kan MI haar privacybeleid van tijd tot tijd en naar eigen goeddunken wijzigen. MI zal het herziene privacybeleid presenteren wanneer u de apps opent en uw uitdrukkelijke toestemming verkrijgen die vereist dat u fysiek door het hele beleid bladert en, voordat u de apps gebruikt, op een knop klikt die zegt: "Ik heb de Privacybeleid voor de apps.” Voor bezoekers van de site geldt dat als u de site blijft gebruiken na een wijziging in dit privacybeleid, u akkoord gaat met een dergelijke wijziging. We raden u aan dit beleid van tijd tot tijd opnieuw te bekijken om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van eventuele wijzigingen.

     

    Neem contact op

     

    Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u een e-mail sturen naar mi@mobiointeractive.com.

     

    Als u de persoonlijke informatie die u ons in een van onze apps hebt verstrekt, wilt wijzigen of verwijderen, kunt u ons schrijven met behulp van het contactformulier dat beschikbaar is in de app waarin u een account hebt geregistreerd.

     

    Functionaris voor gegevensbescherming

     

    MI heeft een functionaris voor gegevensbescherming die ervoor zorgt dat de wetten ter bescherming van persoonsgegevens worden toegepast en nageleefd. De DPO van MI is:

     

    Avetis Muradyan
    E-mail: avetis@mobiointeractive.com

     

    Klachten of vragen

     

    We proberen te voldoen aan de hoogste normen bij het verzamelen en gebruiken van persoonlijke informatie. Om deze reden nemen wij eventuele klachten die wij hierover ontvangen zeer serieus. We moedigen mensen aan om zorgen onder onze aandacht te brengen als ze denken dat onze verzameling of ons gebruik van informatie oneerlijk, misleidend of ongepast is.

     

    Neem dan contact met ons op via mi@mobiointeractive.com.

     

    Accountbeëindiging

    Als u uw account permanent wilt beëindigen en uw persoonlijke gegevens wilt verwijderen, neem dan contact met ons op via mi@mobiointeractive.com, en we zullen het binnen 7 werkdagen verwerken.